Novosti / 10. avgust 2020.

Pokazni stan u Bloku D – jedinstveno iskustvo kupovine

Stambeno-poslovni kompleks Blok D, u okviru kojeg trenutno izvodimo radove, već uveliko vrata pokaznog stana drži otvorenim.

Naši partneri, kompanija Dijagoninvest, neguje jedinstvenu praksu prilikom pokretanja svakog novog projekta – potencijalnim kupcima nudi se opcija za posetu pokaznom stanu aktuelnog objekta.
Na ovaj način svim zainteresovanima pruža se zaista jedinstveno iskustvo i mogućnost da se na licu mesta uvere u standarde gradnje, način organizacije prostora, ali i da dobiju dodatne informacije o materijalima korišćenim u izgradnji, kao i opremi koja se ugrađuje u stanove.
Dodatno, svaka poseta pokaznom stanu dobra je prilika da se kroz neformalan razgovor sa predstavnicima prodaje dobiju informacije o uslovima za kupovinu stana, kao i odgovori na sva pitanja, do detalja.

Pokazni stan Bloka D izuzetno je svetao, prostran, prijatan, neutralne boje enterijera i detalja naglašenih bojama i teksturama – prijemčiv na prvi pogled. Obuhvata kuhinju, dnevnu sobu, kupatilo i spavaću sobu. A osim toga, poseduje i svu ugradnu opremu čime se posetiocima ne ostavlja prostora za zamišljanje kakav ih životni standard očekuje ukoliko se odluče da kupovinu stana u Bloku D.

Kvalitetni materijali

Kvalitet stanova u Bloku D izdvaja upravo veliki broj renomiranih domaćih i svetskih brendova i inovativnih rešenja:
– Kontaktna fasada nemačkog proizvođača „Ceresit“;
– Fasadna stolarija od sedmokomornih „Rehau“ profila;
– Potpuna kontrola temperature u stanovima sa dvocevnim sistemom grejanja;
– Kompletna hidroizolacija urađena po najnovijim sistemima i tehnologijama švajcarskog proizvođača „Sika“;
– Elektroenergetska oprema proizvođača „Schrack” i „Aling conel”;
– Roletne na elektro pogon francuskog proizvođača „Somfy“ izvedene od Alu termo lamele ispunjene poliuretanom;
– Svaki stan poseduje ugradnu rek tablu sa optičkim kablom za KTV i Internet;
– Lift u zgradi potpisuje finski proizvođač „Kone“;
– Prirodne podne obloge od hrastovog drveta;
– Prvoklasna španska keramika.

Unutrašnja stolarija u Bloku D visine je iznad standarda (270, umesto standardnih 260 cm), izrađena je od punog drveta i obložena prirodnim hrastovim furnirom, u istom tonu kao ulazna vrata. Španska granitna keramika u kombinaciji sa tuš pregradama od kaljenog stakla i ambijentalnom rasvetom u kupatilu odaje utisak elegancije i smernosti.

Energetska efikasnost

Energetska efikasnost, kako objekta u celini tako i pojedinačnih stanova, postiže se izuzetno kvalitetnom termoizolacijom, ali i sistemom grejanja sa mogućnošću upravljanja, odnosno kontrole temperature u svim prostorijama. Led rasveta i druga oprema koja se ugrađuje poseduje sertifikate visoke „A” energetske klase. Fasadna stolarija od sedmokomornih „Rehau” profila postavljenih po sistemu RAL ugradnje, sa visokim stepenom zaptivanja. Dodatno, energetskoj efikasnosti doprinose i troslojna stakla (od kojih je jedno niskoemisiono).

Zvučna izolacija

Fasadni zidovi u Bloku D su od pune opeke (cigle) debljine d=25, sa mineralnom vunom debljine 12cm. Pregradni zidovi između stanova su od energetskog bloka EB Akustik (56db) d=25cm, a pregradni zidovi između soba su od KLIMA bloka d=12cm. Takođe, sva vrata, i ulazna i sobna, atestirana su na zvuk, dok inovativni sistem podne zvučne izolacije u Bloku D potpisuje italijansko-austrijski proizvođač „Terilex“.

Posetu pokaznom stanu Bloka D možete zakazati putem broja telefona: 063 50 30 90.