Stambeni objekat: Laze Kostića 1


Su+P+4+Pk, Br. parcele: 983/1 K.O. Novi Sad II, Upotrebna dozvola V-351-4718/09


 

Stambeni objekat: Teodora Pavlovića 3


Parc. br. 4391/1, K.O. Novi Sad II, Upotrebna dozvola br. V-351-28/09


Aktuelno u prodaji

stambeni KOMPLEKS LAGUNA RESIDENCE


bulevar EVROPE: Ugao Novaka Radonjića, Đorđa Magaraševića i Olge Petrov


Posetite www.lagunaresidence.rs

Trenutno u ponudi

 

Poslovni prostor: Radnička 28


Lokal br. 2 u prizemlju, 44.28 m²

Predmetna zgrada broj 2 nalazi se na katastarskoj parceli 741/4 K.O. Novi Sad II.


Lokal br. 6 u prizemlju, 256 m²

Sastoji se od podrumskog dela površine 139,46 m2 i prizemnog dela površine 116,54 m². Predmetna zgrada broj 2 nalazi se na katastarskoj parceli 741/4 K.O. Novi Sad II.


 

Prodaja:

Tel: +381 21 450 900
Tel: +381 21 6420 300

E-mail: office@dijagonala.com

Informacije, saveti, sugestije, prezentacije, dogovori - po Vašoj želji i u Vašem najboljem interesu

U cilju unapređenja odnosa sa korisnicima, Dijagonala uskoro otvara korisnički centar u kojem će svi zainteresovani moći da dobiju precizne i pouzdane informacije koje su od izuzetnog značaja prilikom izbora i kupovine stambenog i poslovnog objekta. Kupci i klijenti će moći da dobiju besplatne savete pravnika, arhitekte i drugih stručnjaka raznih specijalnosti, a moći će da izraze posebne želje i potrebe koje će se prilikom izgradnje objekta i opremanja enterijera naročito poštovati.

Svi zainteresovani građani i privrednici imaće priliku da se detaljno informišu o ponudi Dijagonale i uopšte o kompaniji i njenim partnerima u novom prodajnom objektu koji se nalazi u Novom Sadu, Radnička 28.

Učestvujte u dizajniranju Vašeg budućeg prostora ...

U IZGRADNJI

POSLOVNO-STAMBENI KOMPLEKS LAGUNA RESIDENCE

LAGUNA RESIDENCE

LAGUNA RESIDENCE LOGOInspirisani novim modernim oblicima u arhitektonskom izrazu i dizajnu, a u želji da odgovorimo na prefinjene zahteve naših sugrađana, projektovali smo i gradimo novi poslovno-stambeni kompleks Laguna Residence. U izgradnji Lagune, posvećeni svakom detalju, koristićemo samo najsavremenije materijale i oblike.

Isprojektovana spratnost budućeg objekta je Po+P+G+5+1, uz naglašavanje ugaonih delova prema Bulevaru Evrope u visini jedne etaže Po+P+G+6+1. S obzirom na veličinu i složenost objekta, planirana je izgradnja objekta u tri faze, odnosno tri lamele.
Sofisticiran i prefinjen, novi poslovno-stambeni kompleks Laguna Residence, u potpunosti će biti u skladu sa okruženjem.

Atraktivnost lokacije, odlične saobraćajne veze sa ostalim delovima grada, direktna povezanost sa centrom grada i autoputem E-75, nove kružne raskrsnice koje poboljšavaju protok saobraćaja i doprinose bezbednosti u saobraćaju, šansa su za nove poslovne izazove i odgovor na potrebe savremenog čoveka.

Veliki broj parking mesta, biciklistička staza i zelene sadnice još neke su u nizu preporuka za stanovanje na ovoj atraktivnoj lokaciji.

Lokacija: Bulevar Evrope (ugao ulica Novaka Radonjića, Đorđa Magaraševića i Olge Petrov).

LAGUNA RESIDENCE RENDERS

Copyright © Dijagonala doo, Radnička 28, 21000 Novi Sad, Srbija | Icon Design Studio